Marin Mrša – sljedeći TeamUp Live speaker

Marin Mrša – sljedeći TeamUp Live speaker

 

Naš sljedeći keynote speaker na TeamUp Live umrežavanju je…

Marin Mrša

Marin Mrša! U posljednje vrijeme o Marinu ste mnogo mogli čuti putem medija. Marin je osnivač i direktor Peekatora, startupa koji se bavi razvojem platforme za agilna istraživanja potrošača. Nadalje, Greenbook ga je proglasio GRIT Future leaderom 2020 kao jedan od 16 ljudi na svijetu koji su sljedeća generacija industrije istraživanja tržišta. Hrvatski časopis Lider svrstao ga je na 30 ispod 30 listu prošle godine. Završio je MBA na Cotrugli Business School te je aktivan i na društvenim mrežama gdje svakodnevno objavljuje. Vrlo je popularan na LinkedInu, a njegove objave su pogledane u proteklih godinu dana preko 5 milijuna puta.

Kako je Peekator počeo rasti?

Peekator

S radom su krenuli 2018. godine u Zagrebačkom inovacijskom centru s idejom pokretanja platforme za istraživanje tržišta. Naime, Peekator je platforma za brza i agilna istraživanja potrošača koja se razvila s ciljem pružanja najboljeg iskustva kupovine. Sigurno se pitate kako funkcionira proces istraživanja potrošača i koje koristi od toga imaju velike tvrtke i korporacije. Platforma radi u tri koraka. Za početak, potrebno je izraditi upitnik ovisno o potrebama i pretpostavkama klijenta. Zatim slijedi prikupljanje podataka prema željenoj ciljanoj skupini u roku od 24-48 sati. Nakon što se na temelju prikupljenih podataka generira izvještaj, klijent dobiva rezultate. Osim toga, pružaju usluge anketiranja, mystery shoppinga i anketiranja pomoću QR kodova, a sve kako bi povećali kvalitetu usluge i zadovoljstvo potrošača.  

Prva ozbiljna suradnja dogodila se s dm-om koja je dala snažan vjetar u leđa i motivaciju za daljnji rad. Danas, Peekator radi s klijentima kao što su dm, Kaufland, Unicredit i Coca-Cola HBC te planira skoro širenje na europsko tržište. Da Peekator čeka svjetla budućnost dokazuje i nedavna seed investicija u iznosu od 300.000 €. Jedva čekamo vidjeti s čime će nas iznenaditi.

 

Dođi na TeamUp Live 5

Ako želiš poslušati što će nam Marin reći o vlastitom iskustvu pokretanja startupa, razvoju tima, kako su se odlučili proširiti na inozemno tržište, ali i otkud je potekla ideja za Peekatorom, pridruži nam se na sljedećem TeamUp Live-u. Peti TeamUp održati će se 15. prosinca 2021. u 17:00 h putem Zoom-a.

Prijavi se OVDJE

Dođi i nemoj propustiti priliku za networking s osnivačem ovog uspješnog startupa. Nakon razgovora s Marinom, kao i uvijek, čekaju te pitchevi startupa i njihove otvorene prilike. 

Prethodni TeamUp Live događaji

Ukoliko si propustio neki od TeamUp Live događaja, pogledaj ih ovdje.