Što radimo

Pretvaramo vaše ideje u stvarnost.

Imate dobru ideju, ali ne znate što biste s njom? Želite organizirati startup događanje, ali ne znate od kuda krenuti? Lean Startup Hrvatska s veseljem preuzima vaše probleme i pretvara ih u osvojiv izazov.

Kako bismo vam pomogli u osmišljavanju i provedbi vaših poslovnih ciljeva, integriramo znanstvene i poslovne metode, postavljamo varijable te valorizacijom rezultata testiramo vaše ideje i pretvaramo ih u održive koncepte.

Vodimo vas kroz inovacijski proces!

Nudimo usluge organizacije inovacijskih događanja, osmišljavanje i provedbu programa za razvoj vaših inovativnih ideja i edukacije i mentoriranja svih prisutnih (zaposlenika, poduzetnika).

Znanje se množi kada se dijeli!

Vjerujemo da se znanje množi kada se dijeli, stoga nam je želja množiti stečeno znanje i iskustvo, kreiranjem inovacijskih programa te održavanjem edukacija iz područja lean metodologije.

Inovacijska dogadjanja
Inovacijska događanja

Naši događaji inspiriraju!

Prepustite nam organizaciju i idejnu realizaciju vaših inovacijskih i startup događanja. Uz bogato iskustvo pripreme javnih radionica, hackatona i natjecanja, okružili smo se najboljim govornicima i suradnicima. Uvjereni smo da će provjeren pristup i metode oduševiti sudionike događanja na kojemu će usvojiti nova znanja i spoznaje.

Pročitaj više

Inovacijski programi

Programi koji daju konkretna rješenja

Izrada koncepta i startup programa nije jednostavan zadatak. Uz know how i iskustvo rada s brojnim inkubatorima, akceleratorima i poduzetničkim centrima, primjenjujući metode lean startup i customer development, za vas osmišljavamo kurikulum, selekcijski postupak i pravila te izrađujemo programski sadržaj. Uz metodičan pristup i orijentaciju na rezultate dostavljamo program koji daje rezultate uz optimalne resurse.

Pročitaj više

Inovacijski programi
Mentoriranje
Edukacija i mentoriranje

Ulažemo u vaše znanje

Pomažemo vam razviti uspješan proizvod uz racionalnu potrošnju resursa. Uz iskustvo mentoriranja više od 300 startup timova diljem svijeta koristimo sve slabosti i snage pojedine industrije, a personaliziranim edukacijama i radionicama razvijamo poduzetničko razmišljanje i djelovanje te vas usmjeravamo u postupke razvoja proizvoda prema potrebama korisnika.

Pročitaj više

Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Kontaktirajte nas