Što volimo i zašto to radimo

Smatramo da svaka uspješna ideja započinje istraživanjem tržišta i potencijalnoga korisnika

Upravo iz tog razloga, integracijom znanstvenih i poslovnih metoda testiramo vaše ideje, postavljamo varijable te korištenjem valorizacije rezultata pretvaramo vaše ideje u održive koncepte.

Kroz organizaciju inovacijskih događanja, osmišljavanje i provedbu programa za razvoj vaših inovativnih ideja, zajedno s vama pretvaramo vaše ideje u stvarnost.

​Vjerujemo da se znanje množi kada se dijeli stoga nam je želja množiti stečeno znanje i iskustvo, kreiranjem inovacijskih programa te održavanjem edukacija iz područja lean metodologije.

Inovacijska dogadjanja
Inovacijska događanja

Znanje raste kada ga dijelimo s drugima

Prepustite nam organizaciju i idejnu realizaciju vaših inovacijskih i startup događanja. Uz bogato iskustvo pripreme javnih radionica, hackatona i natjecanja, okružili smo se najboljim govornicima i suradnicima. Uvjereni smo da će provjeren pristup i metode oduševiti sudionike događanja na kojemu će usvojiti nova znanja i spoznaje.

Pročitaj više

Inovacijski programi

Orijentiranost na rezultate

Izrada koncepta i startup programa nije jednostavan zadatak. Uz know how i iskustvo rada s brojnim inkubatorima, akceleratorima i poduzetničkim centrima, primjenjujući metode lean startup i customer development, za vas osmišljavamo kurikulum, selekcijski postupak i pravila te izrađujemo programski sadržaj. Uz metodičan pristup i orijentaciju na rezultate dostavljamo program koji daje rezultate uz optimalne resurse.

Pročitaj više

Inovacijski programi
Mentoriranje
Edukacija i mentoriranje

Jer ideja nije dovoljna

Pomažemo vam razviti uspješan proizvod uz racionalnu potrošnju resursa. Uz iskustvo mentoriranja više od 300 startup timova diljem svijeta koristimo sve slabosti i snage pojedine industrije, a personaliziranim edukacijama i radionicama razvijamo poduzetničko razmišljanje i djelovanje te vas usmjeravamo u postupke razvoja proizvoda prema potrebama korisnika.

Pročitaj više

Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Kontaktirajte nas