Upoznajte nas

Za nas nove ideje utječu na promjene, a promjene mijenjaju svijet

Lean StartUp Hrvatska svoju misiju vidi upravo u poticanju, ohrabrivanju i osnaživanju novih ideja. Za nas je svaki novi projekt izazov i čvrsto stojimo iza namjere pružanja podrške i edukacije startup, akademskim te poduzetničkim zajednicama u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga.

Smatramo da su inovacije središnje pitanje ekonomskog prosperiteta

Za nas je razvoj inovativnosti, poduzetništva i poduzetničkog znanja temelj stvaranja zdrave ekonomije. Iz tog razloga, ulažemo svoja znanja i iskustvo kako bismo svojim djelovanjem ostavili trag u razvoju inovativnoga poduzetništva u Hrvatskoj

Poduzetništvo je nama temelj društvenih promjena

​Ostvareni napredak u kvaliteti života praćen je gospodarskim razvojem i mnoge od gorućih problema riješili su upravo vješti poduzetnici. Da bi tempo razvoja i pozitivnih promjena bio još snažniji, potrebno je unaprijediti načine razvoja inovacija i njihovog proboja na tržište

Budućnost

Budućnost vidimo u kreativnim, ambicioznim, marljivim i upornim poduzetnicima. Posljednjih smo godina imali prilike raditi s poduzetnicima iz gotovo cijeloga svijeta. Rad s njima dodatno nas motivira i inspirira da podijelimo svoje znanje i iskustvo te njime obogatimo svaki novi projekt s kojim se susretnemo.

Tu smo da bi vaše ideje pretvorili u projekte koji opstaju na tržištu. Lean Startup Hrvatska se nizom svojih usluga brine za realizaciju i razvoj vaših idejnih rješenja. Organiziranjem inovacijskih događaja, pripremanjem i provođenjem inovacijskih programa te edukacijom i mentoriranjem ključnih sudionika pomažemo vašoj ideji pri uspješnom lansiranju na tržištu.

O nama
Želiš li biti dio promjene?

Poticanje pozitivnih promjena jedna od glavnih misija Lean Startup Hrvatske. Promjene čine kreativni i ambiciozni ljudi svojim idejama. Upravo zbog toga, svaka nova ideja, projekt ili inicijativa potiče nas i inspirira te smo uvijek otvoreni za suradnju na novim projektima.
Ako želiš biti dio svijeta promjena, imaš želju i ambiciju pomoći u stvaranju i opstajanju novih ideja na našem tržištu, javi nam se.

Kontakt
Naši ljudi
Partneri
filip stipančić

Jedan od prvih savjeta koji će Vam Filip dati je da se uvijek fokusirate na kreiranju vrijednosti za korisnika. Strast prema poduzetništvu prati ga još od gimnazije, a ljubav prema efikasnosti lean pristupa dolazi iz inženjerskog načina razmišljanja. Razgovori o inovativnim proizvodima i poslovnim modelima uvijek će mu privući pažnju, potaknuti kreativni doprinos ili konstruktivno propitivanje.

Filip Stipančić
Osnivač i partner

Miro je doktor znanosti sa strašću u lean menadžmentu i inovacijama. Osoba koja teži k izvrsnosti i usredotočenosti na rezultate, a svoju glavnu ulogu vidi u pomaganju pri kreiranju i ostvarivanju uspješnih ideja kroz razvoj pojedinaca i organizacija. Osnivač je Lean Startup Hrvatske te je jedan od osnivača Startup Drilla.

dr. sc. Miro Hegedić
Osnivač i partner
Stručni suradnici
Valentina Perić

Valentina je studentica pedagogije i fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Interes za digitalni marketing i upravljanje projektima razvio se tijekom volontiranja u studentskim neprofitnim udrugama. Za nju nijedan zadatak nije nerješiv i svemu pristupa sa zanimanjem.

Valentina Perić
Suradnica na projektima
Adrijana Sladoljev

Ljubav prema poduzetništvu i marketingu Adrijana gaji od malih nogu, kada je na moru prodavala školjke u zamjenu za sladoled. Svoju karijeru započela je u marketingu, dok se organizacijom Prvog Nacionalnog Gastro Natjecanja za osobe sa invaliditetom, zaljubila u projekte. Priliku za spajanjem ovih dvaju strasti pronašla je baš u našem timu.

Adrijana Sladoljev
Suradnica u marketingu
Marša Gajinov

Nakon završetka studija sociologije Marša se obrazovala za Voditeljicu pisanja i provedbe projekata financiranih iz EU fondova. Sudjelovala je na mnogim Erasmus+ programima te je angažirana u radu s mladima u Psihološkom centru gdje trenutno vodi skupinu adolescenata. Zanimaju ju inovacije, design thinking te održivost. Voli raditi u timu i zajedno dolaziti do kreativnih rješenja.

Marša Gajinov
Stručna suradnica na inovacijskim projektima
brojac
3000

Korisnika programa

50

Projekata

50

Meetupa

11

Zemalja

200

Radionica

Znanja prenosimo u raznim kulturama ali s istim ciljem
Karta svijeta
Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Što volimo i zašto to radimo