Upoznajte nas

Za nas nove ideje utječu na promjene, a promjene mijenjaju svijet

Lean StartUp Hrvatska svoju misiju vidi upravo u poticanju, ohrabrivanju i osnaživanju novih ideja. Za nas je svaki novi projekt izazov i čvrsto stojimo iza namjere pružanja podrške i edukacije startup, akademskim te poduzetničkim zajednicama u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga.

Smatramo da su inovacije središnje pitanje ekonomskog prosperiteta

Za nas je razvoj inovativnosti, poduzetništva i poduzetničkog znanja temelj stvaranja zdrave ekonomije. Iz tog razloga, ulažemo svoja znanja i iskustvo kako bismo svojim djelovanjem ostavili trag u razvoju inovativnoga poduzetništva u Hrvatskoj

Poduzetništvo je nama temelj društvenih promjena

​Ostvareni napredak u kvaliteti života praćen je gospodarskim razvojem i mnoge od gorućih problema riješili su upravo vješti poduzetnici. Da bi tempo razvoja i pozitivnih promjena bio još snažniji, potrebno je unaprijediti načine razvoja inovacija i njihovog proboja na tržište

Budućnost

Budućnost vidimo u kreativnim, ambicioznim, marljivim i upornim poduzetnicima. Posljednjih smo godina imali prilike raditi s poduzetnicima iz gotovo cijeloga svijeta. Rad s njima dodatno nas motivira i inspirira da podijelimo svoje znanje i iskustvo te njime obogatimo svaki novi projekt s kojim se susretnemo.

Tu smo da bi vaše ideje pretvorili u projekte koji opstaju na tržištu. Lean Startup Hrvatska se nizom svojih usluga brine za realizaciju i razvoj vaših idejnih rješenja. Organiziranjem inovacijskih događaja, pripremanjem i provođenjem inovacijskih programa te edukacijom i mentoriranjem ključnih sudionika pomažemo vašoj ideji pri uspješnom lansiranju na tržištu.

O nama
Želiš li biti dio promjene?

Poticanje pozitivnih promjena jedna od glavnih misija Lean Startup Hrvatske. Promjene čine kreativni i ambiciozni ljudi svojim idejama. Upravo zbog toga, svaka nova ideja, projekt ili inicijativa potiče nas i inspirira te smo uvijek otvoreni za suradnju na novim projektima.
Ako želiš biti dio svijeta promjena, imaš želju i ambiciju pomoći u stvaranju i opstajanju novih ideja na našem tržištu, javi nam se.

Kontakt
Naši ljudi
Partneri

Jedan od prvih savjeta koji će Vam Filip dati je da se uvijek fokusirate na kreiranju vrijednosti za korisnika. Strast prema poduzetništvu prati ga još od gimnazije, a ljubav prema efikasnosti lean pristupa dolazi iz inženjerskog načina razmišljanja. Razgovori o inovativnim proizvodima i poslovnim modelima uvijek će mu privući pažnju, potaknuti kreativni doprinos ili konstruktivno propitivanje.

Filip Stipančić
Osnivač i partner
Miro Hegedić

Miro je doktor znanosti sa strašću u lean menadžmentu i inovacijama. Osoba koja teži k izvrsnosti i usredotočenosti na rezultate, a svoju glavnu ulogu vidi u pomaganju pri kreiranju i ostvarivanju uspješnih ideja kroz razvoj pojedinaca i organizacija. Osnivač je Lean Startup Hrvatske te je jedan od osnivača Startup Drilla.

dr. sc. Miro Hegedić
Osnivač i partner
Stručni suradnici
Ivor

Ivor je COO Mediatoolkita, tvrtke koja stoji iza istoimenog SaaS alata za pronalazak korisnih informacija na internetu. Preko 500 klijenata iz 100 država diljem svijeta, kako velikih, tako i manjih tvrtki najčešće ga koriste za praćenje i analizu spominjanja vlastitih i konkurentskih brandova iz čega pronalaze marketinške i prodajne prilike.
Ivor ima dugogodišnje iskustvo u vođenju timova i razvoju proizvoda, od developmenta do dizajna, kao i u marketingu te prodajnim procesima.

Ivor Bihar
Razvoj proizvoda i operacija
Dario

Nakon studija nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, edukacija i konferencija na tri kontinenta te rada u obrazovnoj industriji na rukovodećim i savjetničkim funkcijama. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin. Poslovni savjetnik i trener je iz područja leadershipa, managementa, komunikacije, poslovnog i osobnog razvoja.

Dario Zorić
Vodstvo, upravljanje timom i komunikacija
Hermes

Hermes ima više od 12 godina iskustva u privatnom sektoru, pruža usluge strateškog savjetovanja i time izvršava svoju misiju pomoći drugima da uspiju. Posebno ga privlači poduzetništvo i društvene promjene, a kao poduzetnik i ‘networker’ pomaže i mentorira druge poduzetnike kroz izgradnju boljeg ekosustava poduzetničke podrške.

Hermes Arriaga
Dizajn i inoviranje poslovanja
Valentina Perić

Valentina je studentica pedagogije i fonetike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Interes za digitalni marketing i upravljanje projektima razvio se tijekom volontiranja u studentskim neprofitnim udrugama. Za nju nijedan zadatak nije nerješiv i svemu pristupa sa zanimanjem.

Valentina Perić
Suradnik u marketingu
brojac
600

Korisnika programa

20

Projekata

30

Meetupa

10

Zemalja

Znanja prenosimo u raznim kulturama ali s istim ciljem
Karta svijeta
Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Što volimo i zašto to radimo