Online inovacijska startup događanja

Inspiracija, kreativnost, nove vještine i novi koncepti!

Sve su to rezultati uspješnih inovacijskih događanja.

Okupite zajednicu, pružite edukaciju, postavite izazov i organizirajte inovacijsko događanje koje će sudionici pamtiti. Cilj okupljanja, hackathona ili inovacijskog natjecanja može biti različit ali put do uspjeha uvijek je isti. Osim kvalitetne ideje i entuzijastičnog tima, potrebno je iskustvo i znanje u organizaciji i provedbi online i offline događanja.

Korak po korak do uspješnog inovacijskog događanja

Kako bi uspjeli, potrebna je organiziranost i preciznost. I najmanji detalji su bitni, stoga su tu naša četiri koraka u organizaciji inovacijskog događanja.
Prateći ih, uspjeh je osiguran.

1. KORAK Analiza potreba

Prvo, definiramo temu i ciljanu publiku te željene ishode vašeg događanja. Zatim idemo provjeriti koja je stvarna potreba na tržištu i kako ju možemo zadovoljiti kroz ovo događanje. U tu svrhu organizirat ćemo kratku online radionicu s vama kako bi definirali početne potrebe i ciljeve događanja.

3. KORAK Izrada i organizacija sadržaja

U pripremi je pola uspjeha! U trećem koraku pristupamo temeljitoj pripremi sadržaja i organizacijskim detaljima vezanim uz program, prijave, komunikaciju i druge komponente događanja. Organiziramo promociju i komunikaciju prema svim dionicima.

2. KORAK Izrada koncepta

Razradit ćemo koncept i strukturu događanja te plan realizacije u skladu s postavljenim ciljeva. Po potrebi vizualni identitet. Zajedno ćemo proći svaki dio koncepta do konačne verzije.

Definirati ćemo potrebe za tehničkom i logističkom podrškom te preporučiti najbolje.

4. KORAK Provođenje programa

Prema definiranom planu provest ćemo program na obostrano zadovoljstvo sudionika i organizatora te ispuniti ciljeve događanja. Događanje možemo dokumentirati, prenositi uživo te izraditi post produkciju i izvještaje.

Organiziramo događanja za startup zajednicu, inovacijska natjecanja i hackathone od 10 do 250 sudionika

Za Vas ćemo osmisliti temu, koncept i sadržaj, organizirati i moderirati sve vrste inovacijskih događanja, online ili on site. Temeljem iskustva s Vama ćemo podijeliti najbolje prakse oko prijava, logistike, komunikacije te pomoći u odabiru govornika ili mentora.Naše standardne usluge su:


Izrada koncepta događanja
Izrada vizualnog identiteta
Izrada web stranice i registracija
Izrada sadržaja i materijala
Organizacija govornika i mentora
Promocija i komunikacija događanja
Moderiranje događanja i vođenje radionica
Snimanje, fotografiranje i montaža
Izrada izvještaja

Primjeri inovacijskih događaja koje smo organizirali

Organizacije s kojima smo surađivali

Iskustvo i inspiracija koje smo stekli u raznim zemljama, od Hrvatske, preko zemalja iz regije i skandinavskih zemalja do jugoistočne Azije kao i rad u različitim poslovnim i inovacijskim kulturama naučili su nas kako se najbolje prilagoditi upravo vašim potrebama.

Spremni za organizaciju svog događaja?

Ako ste spremni za organizaciju svog događaja, ispunite svoje podatke niže, a mi ćemo vam pomoći da sve prođe onako kako želite!

Javite nam se!