Znanje raste kada ga dijelimo s drugima

Podijelite svoje znanje s drugima

Lean Startup Hrvatska želi učiti, podijeliti znanje i umrežavati se.

Upravo nas je to motiviralo da pokrenemo koncept inovacijskih događanja koja objedinjuju znanja i iskustva svih sudionika, kako polaznika, tako i predavača i mentora. Naš je cilj da prepoznate nove trendove u poslovanju i oblikujete novu budućnost svojih organizacija.

Trudimo se riješiti izazove s kojima se vaše organizacije susreću i time pridonijeti stvaranju novih proizvoda i usluga.

Znanje se povećava kad se dijeli. Inspiracija također. To smo doživjeli na svakom našem događanju, radionici, hackatonu, natjecanju

Za vas ćemo organizirati, moderirati, osmisliti program i sadržaj za vaše inovacijske događaje koji će vas dovesti do konkretnih rezultata te vas savjetovati kod prijava, logistike, komunikacije, odabira govornika i mentora.

Iskustvo i inspiracija koje smo stekli u raznim zemljama, od Hrvatske, preko zemalja iz regije i skandinavskih zemalja do jugoistočne Azije kao i rad u različitim poslovnim i inovacijskim kulturama naučili su nas kako se najbolje prilagoditi upravo vašim potrebama.

U raznolikosti naših usluga, koja uključuje i javne radionice, hackatone i razna inovacijska natjecanja, vaša će organizacija pronaći ono što joj treba.

Projekti

Znanje raste kada ga dijelimo s drugima

Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Kontaktirajte nas
Naše ostale usluge