Jer ideja nije dovoljna

Uspjeh organizacije dolazi iz uspjeha pojedinca

Ulaganje u znanje zaposlenika važno je za rast i razvoj tvrtke.

Upravo je zato Lean Startup Hrvatska pokrenuo programe edukacije i mentoringa timova korporativnih startupa koji trebaju razviti novi proizvod ili uslugu, ali i poduzetnički način razmišljanja i djelovanja.

Naše iskustvo rada sa više od 300 startup timova iz raznih zemalja svijeta naučilo nas je kako brzo i učinkovito testirati, razvijati, prepoznati snage, neutralizirati slabosti i pronaći najbolje rješenje za zaposlenike vaše tvrtke.

Pomažemo, savjetujemo, motiviramo, vodimo i mijenjamo pojedince i timove – uspjeh organizacije uvijek dolazi od uspjeha pojedinaca.

Edukacija je namijenjena tvrtkama koje žele zaposlenicima omogućiti stjecanje određenih znanja ili vještina, dok je mentoring napravljen za tvrtke koje žele da se njeni zaposlenici razvijaju više od usvajanja novih vještina te žele ukloniti nevidljive barijere koje onemogućuju razvoj tvrtke ili potaknuti razvoj mlađih zaposlenika.

Naša edukacija daje jasne i mjerljive rezultate i kraćeg je trajanja, dok je mentoring dugoročan program.

Tu smo za tvrtke koje trebaju razviti uspješniji proizvod i uspješnije poslovne procese uz što manje potrošenih resursa kao i za startup timove koji se nađu na mrtvoj točki i trebaju poticaj za daljnji razvoj.

Projekti

Jer ideja nije dovoljna

Stvorimo zajedno novu vrijednost!
Kontaktirajte nas
Naše ostale usluge