6. online meetup: Strateško upravljanje u kriznim vremenima

6. online meetup: Strateško upravljanje u kriznim vremenima

U vrijeme krize brojne organizacije moraju duboko razmisliti o svojoj strategij. 

U šestom nastavku naše serije ‘kriznih’ meetupa Startups VS Covid19 razgovarati ćemo na temu strateškog upravljanja u kriznim vremenima. 

Novonastala pandemija de facto predstavlja ponovnu disrupciju poslovanja te se nameće kao novi globalni megatrend. Iako mnogi to priželjkuju, neki smatraju da povratka na ‘staro’ neće biti. 

Organizacije bilo kojeg tipa su prisiljene naglo mijenjati svoje poslovne prakse i posljedično strateško pozicioniranje. 

Kakav utjecaj na proces strateškog upravljanja organizacijama, prvenstveno poduzećima, može ostvariti ova pandemija? Kako strateški promišljati i pripremiti se na neizvjesnosti sutrašnjice? Koji je misaoni proces i kakve alate možemo koristiti? Samo su neka od pitanja na koja nas mnogo traži odgovore  a na njih će nam pokušati odgovoriti gost predavač Doc. dr. sc. Ernest Vlačić, MBA.  

Sveučilišni docent i veleučilišni profesor, suosnivač i direktor razvojno-istraživačke organizacije Novamina – Centar inovativnih tehnologija, predsjednik nacionalnog Tematskog inovacijskog vijeća za energetiku i održivi okoliš. Njegov je znanstveno-istraživački i nastavni rad, između ostalog, fokusiran na područja strategijskog i inovacijskog menadžmenta, te inovacijskih i industrijskih politika. 

Meetup na temu Strateško upravljanje u kriznim vremenima biti će u utorak 5. svibnja 2020. godine u 18 sati. 

 

Prijava na 6. Online Meetup

 

Prethodni meetupi

Ako ste propustili neki od prošli Online Meetupa, možete uvijek pogledati njihove snimke.

Link na stranicu s prethodnim meetupima