5. Online BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

5. Online BizHack Startup Caffe: Održivi razvoj i skaliranje poslovanja

Nakon što ste uspješno prešli put učenja na vlastitim pogreškama prilikom pokretanja poslovanja, a potom i svoju ideju plasirali na tržište, prošli kroz inkubacijske i akceleracijske programe, dobili financiranje te svoj biznis napokon postavili “na noge”, vrijeme je za fazu održivog razvoja i skaliranja poslovanja. 

Dolazak do ove faze, ali i ostanak u njoj, je vrlo često dugotrajan, ali uspjeh preko noći zahtijeva ogromnu količinu uloženog vremena, rada, truda i odricanja. Dugoročno održivi rast se gradi postepeno i kada se dogodi u “primjerenom” trenutku, startup osnivač već ima dovoljno znanja i iskustva, ali i mentalne snage da ga održi.

bizhack održivi razvoj

Glavno pitanje koje se u ovoj fazi postavlja je kako postići dugoročnu financijsku održivost i rast. U 5. online BizHack Startup Caffe-u poduzetnici domaćini s varaždinskog područja će sa sudionicima webinara podijeliti svoje iskustvo rasta i skaliranja poslovanja, kako su to postigli te koji su im resursi bili potrebni na tom putu. U drugom dijelu događaja u moderiranoj panel raspravi razgovarat ćemo o širenjima na nova i strana tržišta, akvizicijama te drugim mogućim načinima rasta poslovanja.

Prijavite se na događaj i saznajte iz prve ruke kako postići održivi rast i skalirati svoj poslovni poduhvat.

Raspored događaja:

16:55  Prijava, networking i otvaranje
17:30  Predavanje na temu “Održivi razvoj i skaliranje poslovanja”
18:00  Panel rasprava na temu održivog razvoja i skaliranja poslovanja
18:40  Zaključak, evaluacija i zatvaranje BizHack Startup Caffea

Sudjelovanje na događaju je besplatno i odvijat će se preko Zoom-a, stoga je potrebna prijava na isti.

Link na prijavu  (neka vas ne zbuni tekst na engleskom, događaj će biti u potpunosti na hrvatskom jeziku).

————-

Ovaj događaj organiziran je u sklopu projekta „Promocija poduzetništva (KK.03.1.2.24.0001)“  kojem je svrha poboljšati negativnu percepciju poduzetništva u Republici Hrvatskoj i time omogućiti stvaranje povoljnijeg poslovnog okruženja kao temelja za osnivanje, rast i razvoj poduzeća te društva u cjelini u kojem Hrvatska gospodarska komora (HGK) sudjeluje kao partner.

Organizator događaja je  Hrvatska gospodarska komora uz podršku organizacije Lean startup Hrvatska koja već 7 godina radi na razvoju startup i poduzetničkog ekosustava te je, zbog iskustva u organizaciji i provedbi preko 50 različitih događanja za startup ekosustav u Hrvatskoj i inozemstvu, izabrana kao implementator aktivnosti ovog projekta. 

Lokalni partner projekta je TechPark Varaždin, poduzeće za uspostavu inkubacijskog centra za inovativna tehnološka start-up poduzeća, uspostavu mehanizma za unapređenje postojećih tehnološki inovativnih poduzeća, poboljšanje transfera znanja s učilišta i razvojnih centara u gospodarstvo, umrežavanje poduzeća, obrazovnih institucija, razvojnih agencija i inovativnih pojedinaca te promjenu percepcije prema inovativnosti kao temelju novog gospodarstva.