5. Meetup – Primjeri iz Prakse – Gvozden, Zlatarek, Švedić

Pod sponzorstvom GemBox Software Lean Sartup Croatia u petak, 9.5.2014., u 18 h u Impact HUB Zagreb organizira meetup na temu Primjeri iz prakse.

Aleksandar Gvozden govoriti će o načinu korištenja Lean Startup pristupa kod razvoja startupa CaseTrek. Nešto više o lean pristupu kod razvoja poslovne društvene mreže, dake kako doći od aplikacije za kolege iz susjedne sobe do platforme za poslovne društvene aplikacije reći će nam Matija Zlatarek. A primjere iz prakse sa TestDome.com navesti će i objasniti Željko Švedić.

Naravno, nakon eventa slijedi networking.

O predavačima

Aleksandar Gvozden

Suosnivač startupa CaseTrek, koji je dobio značajnu investiciju od akceleratora Eleven iz Sofije, te još nekoliko privatnih investitora. Tijekom razvoja CaseTrek-a, Aleksandar je u potpunosti koristio Lean Startup pristup, a o čemu će pričati u svojoj prezentaciji. Aleksandar je zasigurno jedan od vodećih zagovornika Lean Startup pristupa.

Matija Zlatarek

Matija je produkt menadžer na startupu Podrum, u razvoju kojeg koristi Agile i Lean Startup pristup. Željko Švedić

Željko je poduzetnik sa višegodišnjim iskustvom, njegova firma GemBox software već niz godina uspješno djeluje na globalnom tržištu. Željko je pokrenuo startup TestDome.com u čijem je razvoju koristio Lean Startup pristup.******

Sponsor of Lean Startup Meetup Zagreb:

GemBox Software (Gemmeus doo) is a .NET component vendor based in Zagreb, Croatia. Their Spreadsheet and Document components are used by NASA, Microsoft, US Navy, Verizon, Deutsche Bank and few thousand others:

http://www.gemboxsoftware.com/company/customers

They are constantly looking for great new employees, primarily C# developers but also web designers, product designers and Internet marketing professionals.